Could'nt be much more from the heart

En av Metallicas riktigt bra låtar - lyssna!

Sweet dreams are made of this'

Jag höll precis på att svimma av gapflabb! Jag fick något riktigt knasigt skrattanfall vid matbordet så att jag tillslut ramlade av stolen med en duns! Fast då började jag bara slratta ännu mer, så det var ju käckt. Sedan låg/satt jag på golvet bokstavligen tjöt av skratt så tårarna rann och jag fick extrem kramp i magen :D Jag borde vara odödlig vid det här laget, om ett skratt förlänger livet vill säga.

Jag har gjort mer smarta saker idag! Slutade tidigt så skulle hoppa av bussen en bit från mammas jobb. Tyvärr är mitt lokalsinne inte riktigt vad det borde vara, och jag gick av bussen ungefär 3 km för tidigt. Så det var bara att börja knalla i regnet. Jag fick roa mig med att gå och sjunga helt enkelt! Efter en stund upptäckte jag dock att en man hade cyklat bakom mig ett tag så hann glodde rätt snett när han cyklade förbi... Då var det ännu roligare, så jag sjöng lite till! :D
Väl hemma var det dags för dressyrträning. Brunstigt sto som fäller brukar annars inte vara det bästa receptet för en lyckad ritt, så mina förväntningar var inte speciellt stora. Men det visade sig att det var precis tvärtom och att hon var helt fantastisk! Min fina lilla tjej ♥
Efter ridningen redigerade jag klart alla bilderna till mitt första jobb! Dem blev riktigt fina några utan dem! I morgon ska dem levereras! Nu har jag bara bilder från 1,5 uppdrag kvar att göra i ordning.
Nog för idag, det är på tiden att jag lägger mig tidigt. Duschen nästa så hörs vi någon gång - GODNATT!

Du är den sötaste ja vet, du är den finaste som finns

Måndag eftermiddag = engelska. Det hade kunnat vara något negativt men i det här fallet är det ganska okej, vi ska nämligen se på film. This is England är vad som visas. Får passa på att sova en stund kanske?! Nej, jag är rätt pigg faktiskt eftersom jag fick sova en timme extra i morse. Kikade på filmen Rallybrudar som gick på TV igår kväll innan jag la mig. Den var faktiskt bra!
Idag ska jag försöka hinna rida båda hästarna, hoppa med kaninerna och redigera bilder. Lite läxor hade inte heller suttit fel, men jag får se vad som hinns med.

Löshoppning

Hejhej! Jag tänkte dela med mig lite av innehållet på min helg innan det är dax för mig att göra ordning allting för imorgon. Igår bestod dagen av sovmorgon, kaninbursbygge, hoppträning med kaniner och städning till kaniner. Det blev ganska mycket kaniner där kände jag... På kvällen blev det fest i staden - jättekul och trevligt! Tack än en gång till alla! ♥


Idag, lite lagom trött vaknade jag, efter ännu en sovmorgon och hann i stort sett bara klämma i mig frukosten innan det bar av till staden för storhandling. Fick passa på att inhandla massa gott och nyttigt. Nyttigt på veckan och onyttigt på helgen, ett mycket vinnande koncept!
Resten av dagen har jag varit i stallet. Det var nämligen dax för löshoppningstillfälle 2! Sixten var riktigt duktig idag och det märktes att han förstod vad det handlade om. Förbättringen var jättestor från förra gången.
Därför tänkte jag bjuda på en liten film från idag!

Varje gång är som den första gång vi sågs

Aldrig hade jag väl trott att jag skulle hamna i soffan framför TVn för att titta på FOTBOLL av allting! Men så är dessvärre fallet. Jag som inte ens gillar fotboll speciellt mycket... men ibland får man variera sig. Egentligen är det företagsekonomi jag pysslar med, men så var det ju det där med koncentrationen...
Ja vad har jag gjort idag tro? Träffade Johanna en stund efter skolan innan vi tog bussen tillbaka till Trollhättan. Mycket trevligt, mycket trevligt! Sedan var det bara för mig att knalla bort till stallet och ta in Ginnie. Det blev ridning i paddocken och sedan klättring i bankarna. Det gäller att passa på nu innan den värsta leran kommer då det är hopplöst att rida på gräset.
Jag har en fundering som jag går och grunnar på. La nämligen upp en bild på mig själv på facebook imorse där jag hade lagt bak allt mitt långa hår så att bara det uppklippta syntes. Med andra ord såg det ut som att jag hade klippt mig axelkort. Fick många fina kommentarer och funderar nu faktiskt på att kapa det några decimeter.
Vad tycker ni? Klippa eller inte klippa?Jag vill så gärna tro att det du säger är sant


Nikon D300s + Nikkor 35-70mm f/2.8 + Nikon Speedlight SB-28  Foto: Moa, I bilden: Jag

.


Följ min blogg

Ni vet väl att ni kan följa min blogg? bloglovin.se är en smidig gratistjänst som hjälper dig att hålla koll på vilka bloggar som har uppdaterats. På så vis sparar du tid genom att slippa leta upp alla bloggar du läser och att klicka in på ouppdaterade bloggar. Klicka på länken --> Följ min blogg med bloglovin

Matilda vem då?

Hej på er!
Ja vem är då jag? Matilda Bennhage, tankspridd tjej född 1993. Jag bor i ett samhälle 1 mil söder om Trollhättan, Västra Götalands län, Sverige. Här tillbringar jag mestadels tiden tillsammans med min familj, mina 11 kaniner, 2 hästar, 2 undulater och 2 marsvin. Ett helt zoo skulle man kunna tänka sig. Jag går andra året på Fridagymnasiet i Vänersborg, samhällsvetenskapliga programmet, med inriktning ekonomi.
Vad sysslar jag med på fritiden då? Jo jag håller på med fotografering som verkligen är någonting jag brinner för. Mitt mål och dröm är att starta mitt egna företag och leva helt på mitt intresse. Förutom det håller jag till mycket i stallet där familjens 2 hästar bor. Jag har ridit sedan jag var 5 år och tränar både hoppning och dressyr. Jobbar även som voltigeinstruktör på lördagar.
Men det är inte bara hästar jag tränar och tävlar med utan även kaniner. Jag tävlar aktivt i kaninhoppning. En sport som många inte ens känner till. Kaniner har jag haft hela livet, och hoppning var någonting jag halkade in på, och sedan blev jag fast.
Jag är inte helt och hållet djurnörd även om det kan verka så, utan jag gör andra saker också, ibland i alla fall. Träffar mer än gärna mina góa vänner när tiden räcker till och tjej som jag är så gillar jag även att shoppa! Fast jag skulle tycka det var lika trevligt att vara ute i skogen och gå... Kort och gott, jag är nöjd med att göra det mesta. Politik är också ett himla intressant ämne som jag gärna engagerar mig i.
Lättroad är ett annat ord som beskriver mig. Det är ytterst sällan jag har riktigt tråkigt. Med lite god fantasi går det mesta som smort.
Något annat som kan vara kul att veta är att jag sedan dryga 2 år tillbaka i tiden är vegetarian. En livsstil som passar mig perfekt! Djurvän - vegetarian, det känns ganska logiskt på något vis.
Musik är något som vuxit sig större i mitt liv de senaste åren. Jag är själv inte speciellt musikalisk. Har visserligen spelat både piano, blockflöjt och gitarr, men jag föredrar att lyssna framför att spela själv. Sjunga är jag helt värdelös på även om jag gärna skulle vilja kunna. Jag lyssnar inte på någon speciell genre utan jag skulle nog beskriva mig som en "allätare". Dock lyssnar jag helst på musik som har ett vettigt budskap och som tilltalar mig.
Det var lite om mig! Har du några frågor så får du självklart ställa dem! Mitt måtto är att man alltid får fråga, även om man inte alltid får ett svar.
Tjingeling!

RSS 2.0