Everyday have an inspirationsource. This is mine today.


För jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu.


Just make a decision cause it's not gonna be okay.


Vart tog nivån vägen egentligen?


Dagen har varit helt okej. Hade visserligen svårt att komma upp ur sängen imorse, men det är kanske inte så kontstigt när jag sover för lite. Upptäckte att jag tydligen har utvecklat färdigheten att svara på sms i sömnen, mycket spännande...
Dagen flöt sedan på bra, fick inte jättemycket gjort under första lektionen. Höll däremot ett tal på Info&layout som gick okej. Kunde ha förberett mig bättre för att fått bättre flyt, men ämnet var mer svårpratat än jag hade trott. Kändes bra att få det överstökat, och det kändes bra att ha pratat om.
Efter skolan tog jag bussen till mammas jobb, och sedan körde jag hem. Det blev att snabbt slänga i sig lite käk och sedan gå bort till stallet där jag har haft dressyrträning. Red Sixten på träningen idag och han var jätteduktig! Roligt när det går framåt. Mamma filmade i början så en film kommer senare.
Nu har jag precis varit ute och övningskört, gick fint det med! Det som återstår av dagen är att städa upp lite grejer hemma och sedan ta dejt med kudden.
Bild från skolan idag.

Att skapa målsättningar


Att hitta saker att sträva efter, mål att uppnå, är en av de viktigaste sakerna jag använder mig av för att motivera mig. Att först se på inspirationsbilder, på det jag vill uppnå gör mig taggad att nå dit själv. Genom att sätta upp mål får man någonting att kämpa för. Är dessa realistiska, så att man faktiskt uppnår dem ger det en riktigt härlig känsla. Jag har ständigt många mål med mitt liv. Det kan vara allt från småsaker till större målsättningar.

När jag väl bestämt mig för något brukar det också bli så. Även om målet i sig inte är det viktiga, så är vägen dit mycket lärorik och givande. För att inte ge upp på vägen är det viktigt att påminna sig om varför man vill uppnå sitt mål. Det är viktigt att man gör det för sin egen skull, för att man själv vill. Man får tvinga sig själv att bli motiverad. Man får heller inte glömma bort att ha roligt på vägen även om det ibland är tufft. Det finns ingen härligare känsla än när man väl står där och har klarat det. Optimism is key.

If you want war, then go for it cause I'm not gonna fight back. I'm thru with this, guess it's call growing up.

Tiderna förändras liksom vi gör. Det är bara vi själva som kan bestämma vilka vi är och väljer att vara.

Dagen i ett nötskal!

.......................................

Jag låter saker rinna ut så jag slipper ta farväl

Jag hade slutat prata, Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig, Och jag gav dig inget svar
Jag tog allting för givet, Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan, Innan jag kände dig


Du vill veta vad jag känner, men ingenting känns


Stockholm baby!


Det senaste dygnet har jag spenderat i Stockholm! Fick biljetter till Stockholm international horse show via ridklubben så fick åka med som ansvarig. Who says no to that liksom! Så igår 7.00 på morgonen blev jag upphämtad, sedan väntade en 6-7 timmar lång bussresa till huvudstaden. Vi kikade runt på mässan och såg massa fina shower och tävlingar och hade helt enkelt en grym dag! Speciellt den senare halvan då tröttheten kom ikapp oss och vi bara sprang runt lite urflippat....hahah. Bussresan hem innehöll även den mycket gossip, och ja, jag tror vi lämnar det helt enkelt ;) Halv sju befann vi oss i Vårgårda där skjutsen hem väntade på oss. Det var fem stentrötta tjejer som fick väckas ur sin sömn på bussen.

Väl hemma stensomnade jag och vaknade inte förrän klockan 16.00 idag, söndag. Mindre kul var att det då var storm ute, strömavbrott och jag var ensam hemma. Inte roligt för någon som är extremt mörkrädd :(
Här kommer i alla fall massa bilder tagna igår. Ingen vidare kvalité, men det är tanken som räknas.


We like to sleep all day and party all night


How to save a life


I could really use a wish right now


Det här börjar snart likna en blogg med bara inspirationsbilder från weheartit. Men jag gillar det! Under tiden jag har haft min blogg har innehållet i den varierat. Den har helt enkelt fått följa hur jag varit som person under tiden jag har skrivit. Mer som mig hade det knappast kunnat vara. Om nu detta ska vara min blogg får det handla om vad som inspirerar mig i livet just då. Just nu är det liknande bilder som dessa. Lite mer jag helt enkelt.

...


Ännu en hemma dag. Sovmorgon till klockan 12 har suttit riktigt fint. Jag har verkligen behövt de här extra dagarna hemma för att få ordning på mig själv. Har hittat en del av inspirationen igen och känner att min lista med saker att göra börjar gå åt rätt riktigt. Idag kommer jag fokusera på att hemtentan i natuskunskap ska bli klar, att plugga körkorts teori och att göra en textanalys. Om jag får tid över efter det kommer det även att börja julpynta lite i form av ljusstakar och gardiner.

Life isn't complicated, people are.

Har sovit halva dagen och inte varit på topp. Fick däremot tränat lite + hoppat Chester & Sixten vilket kändes bättre. Nu är det bara att ta nya tag och hoppas på en dag med mer energi imorgon. Kommer vara hemma då med och fortsätta jobba ikapp med allting. Jag hade behövt en semester utomlands just nu. Meeen, snart är det jul! Längtar mer än någonsin.

Charlie St Cloud

Riktigt fin film som ni borde se. ♥

Boy you got my heartbeat runnin' away

Today I feel a bit like this.

Don't take this the wrong way

Yes, vi drar till Maldiverna min fina vän och jag. Tillbaka lagom till jullovet. Ha ett bra liv!

Dance is another inspiration


Pluggdag, lika roligt som det låter

Ja, mycket riktigt så kommer detta att bli en pluggvecka. Har hårdstartat med att haft körlektion imorse vid halv åtta. Efter det tog jag bussen hem igen för att landa i sängen där jag just nu skriver på en filosofiuppgift. Min att-göra-lista har vuxit sig kilometerlång de senaste veckorna och nu är det dags att ta tag i alla saker. Mitt mål är att allting ska vara klart innan jullovet! Helst ska jag ha betat av rejält med uppgifter innan helgen då jag åker till Stockholm.
Back to work, vi hörs!

Isn't it romantic


River Flows In You

Sötaste Laban!

Maybe I'm gonna regret this for the rest of my life. Truth sucks sometimes.


Sixten 19 november

.............................

All I know is I would do this again


Everything doesn't make sense, and it's okay to keep it that way.


Idag är en dag som jag helst bara vill sitta i mitt rum, lyssna på fin musik och skriva. Istället har jag haft sovmorgon, hämtat två lass med halm och jobbat en sväng. Efter maten väntar stallet och ridning av båda hästarna. Jag får helt enkelt spara skrivandet till senare. Det känns rätt fint nu allting och det kommer bli bättre.

ph: weheartit

Start of something new

Kvällen blev lika lyckad som hoppats. Många skratt, tårta, fina presenter och bäst folk bjöds det på. Nu tar jag steget från ung och dum till vuxen och förståndig! Några bilder från dagen kommer imorgon. Godnatt!

It's pathetic, I'm pathetic


Äntligen är 18-års dagen här!


Har de senaste timmarna haft det riktigt grymt! Känslan av att vara 18 är ganska underlig. Det är nämligen ingen skillnad alls haha. Igår dansade jag in ännu ett år på Lipz tillsammans med alla goa vänner! Förfesten hos Frida blev grym! Det kan ha varit den bästa förfesten någonsin, och med taggade brudar kan det knappast bli annat än bra. Sen får jag tacka alla goingar för presenter, tårta och alla härliga skratt! Oförglömligt!

Dagen har varit jättebra även efter mina tre timmars sömn efter igår. Fick finfina presenter som jag önskat mig :) Nu håller jag på att göra fint här hemma. Pappa kommer snart hem med kinamat - mums! Resten av kvällen spenderas med mina närmaste. Precis så som jag vill ha det!

var det någon som sa tagga?!

YES! FÖR DET VAR JAG :D

If things were just as simple as it seemsThere's only one way to solve problems tonight. Party like you never did before.

With all emotions set aside in a whisper say goodbye


Min This is it lista rullar på spotify, jag sitter nedtryckt i soffan under en filt och skriver hemtenta i naturkunskap. Roligare hade det kunnat vara, men sämre också. Imorgon taggar vi för den första officiella lagliga utgången! Annars är läget ganska röringt just nu, har verkligen 1000 saker att göra. Blir fint att fylla 18 på fredag i alla fall. Sen börjar livet på allvar.

Come break me down, I am finished with you

Om man skulle gå ut och springa kanske. Jag ogillar det visserligen, men det vore rätt åt mig.

En gratis biobiljett någon?


Nu kan alla som är med på en undersökning få en gratis biobiljett hemskickad i brevlådan. Snabbt och enkelt!
Allt ni behöver göra är att klicka på länken, regga er och sedan vips! DO IT!
Vill du mysa i biomörkret i höst? MrDeal delar ut ett begränsat antal biobiljetter och det är först till kvarn som gäller!

Everytime I see a picture of you it feels like the end is coming closer. What about forever?

För det gör ont i hjärtat att se dig såhär. Allt jag minns är våra dagar tillsammans.
Det är med en klump i halsen jag ser på gamla bilder. Det är knappt jag känner igen dig längre.
Jag vet att vår tid tog slut men jag undrar, är du lycklig nu?

Love is my inspiration


Working my ass of


Just nu har jag släktkals. Fyller ju 18 om mindre än en vecka. Har ätit god mat och fått fina presenter:) Fick dock gå och mysa ner mig i en varm filt så frusen och trött som jag är efter denna dagen. Har jobbat 7 timmar i stallet idag vilket känns i kroppen. Har haft fyra vanliga ridlektioner, sedan en i voltige och slutligen en privatlektion. Kallt!

Jag hade precis hunnit tina upp från gårdagens bandy innan det var dags att jobba imorse. Bandyn var annars rätt rolig att se även om det var rätt svårt att hinna med och se vart bollen tog vägen. Sällskapet var trevligt i alla fall så det är huvudsaken. Nästa gång jag går på bandy ska jag i alla fall inte ha converse på fötterna, haha.
Nu är det dags för tårta! Ha det fint

Håller på att göra mig ordning

Nyss hemkommen från skolan. Har handlat lite på vägen hem, lite mat och annat. Det är nämligen inbokat att vi ska ha kalas för mig imorgon kväll. Mums tårta... Börjar även jobba imorgon med vilket innebär tidig uppstigning och många timmar i ett kallt ridhus.
Nu ska jag slänga mig i duschen för att sedan åka på bandymatch. Det blir helt klart intressant.
Ha en bra fredag!

Beeing in love can be the best feeling in the world, but also the worst. It kind of depends on.


When you find something you wont let go. You know fighting for it is the right thing to do.


There's a possibility


Allt jag har att säga är att jag längtar till jullovet mer än någonsin. Det är så sjukt mycket saker som händer just nu att jag inte vet vad jag ska börja ta tag i. Blir ingenting gjort istället. Om man kunde sova bort allting hade jag gått i ide för resten av detta året.

I won't let you pull me in. Because I know you're gonna win.


Det finns en mening i allt

Hahah asså vad är det med den här dagen egentligen?!

Good morning Wednesday

Har precis anlänt till skolan. Har gött med träningsvärk efter gårdagens hoppträning med Chester. Gick jättebra! Han var pigg, glad och totalt uppe i varv vilket bjöd på ett antal glädjesprång passet igenom. Mot slutet hittade jag knapparna bättre och kunde rida mellan hindrena och sprången blev lättare att följa. Jag har inte tränat hoppning för instruktör på två år så det var roligt att komma igång igen! Nu - mentortid!

Take your time, you're the only one i'll give my heart to


Vissa beslut kan du aldrig ta tillbaka.

And I won't go back, and I can't go back
you're all I ever needed
I want you back, but you can't come back
you know I didn't mean it
I take it back
and still i pray
for one more chance
for one more day with you
with you.


Sometimes you have to take one step back to get two steps forward


Vissa dagar är sådana man bara vill spendera med sig själv. Dagar där man har tid, och låter sig ha tid att bara tänka. Dagar då man hittar tillbaka till sig själv och letar efter meningen med allting. Man behöver tid att påminna sig om vad som är värt att kämpa för och vad man är tacksam över att ha. Dagar där man låter sinnesstämningen styra, hjärtat, och inte tänker på alla måsten. Man behöver dagar emellanåt då man man bara får vara den man är, utan inflytande från omvärlden. Ibland måste man tillåta sig själv att känna precis som man gör. Att bara tänka på sig själv i första hand och bortse från alla andra. Idag är en sån dag.

Från filmen, Letters to Juliet, som jag precis har sett. Se den, jättefin film.

Vila i frid fina Hickstead ♥

Ni kanske inte har missat vad som hände idag under världscuphoppningen i Verona. Världsettan Eric Lamazes häst Hicksted föll plötsligt ihop på banan och dog. Så oerhört hemskt.
Hickstead är och kommer alltid vara en legend inom ridsporten. OS-guld och bästa hästen på VM.
Istället för att publicera dödsfilmen vill jag hedra hans minne genom att visa en av de fina rundor ekipaget gjorde tillsammans under sin karriär.


Idag är ingen vanlig dag, för det är våran 1-års dag!

Idag den 6 November är det exakt ett år sedan som jag och Victoria blev kompisar på riktigt! Minns hela kvällen i detalj... Halloweenfest var det med allt som det innebar, haha... Helt galet vad tiden gått fort sedan dess. Detta har varit det bästa året hittills i mitt liv tillsammans med min bästa vän! ♥ Grattis till oss!

Always faithful


I know you never meant to hurt me
You don't even know you broke my heart
I can't see past it, I can't let it go
I never found the words to tell you
Before I had the courage you were gone
I can't see past it, I can't let it go

Tisdag 1 November


Bilderna nedan beskriver dagen på ett bra sätt. Först tog jag bussen till Trollhättan vid halv 10. Tog en promenad upp mot Frida där hon hämtade upp mig med bilen. Vi tog oss en tur till Överby där vi kikade i en massa affärer. Inget köptes dock, trots en del snyggt. Sedan åkte vi tillbaka till stan där jag hade 70 minuters körlektion. Idag var det stadskörning med fokus på högerregeln som gällde. Det gick faktiskt riktigt bra trots att det är rejält ansträngande. När lektionen var klar mötte jag upp min chips-kompanjon Victoria för ännu en tur i stadens affärer. Sedan beslöt vi oss för att ta en fika. Vi som aldrig tar en fika, haha... Det slutade med en lååång pratstund och ett första företagsmöte.


RSS 2.0