Ridningen gick toppen, och jag har snart packat klart!

 
Ridningen ikväll gick hur bra som helst. Jag red Sixten på gräset medans mamma longerade Ginnie. Sixten var mjuk som smör och svarade jättefint på alla signaler. Det märks att han tar till sig mycket nytt under ridpassen, för det blir bättre för varje gång. Han har varit en väldigt tacksam häst att rida på hittills :) 
 
Innan jag hoppar i duschen ska jag passa på att träna lite styrka här hemma. Fick ordning på rummet förut till den graden att jag till och med dammtorkade. Det verkar som om det börjar bli lite ordning på mig trots allt. Jag har också börjat packa för imorgon. Jag jobbar dag imorgon också så klockan ringer senast 6 på morran. Efter jobbet blir det inhandling av midsommarmat, sedan blir det stallet innan jag hämtar upp gossarna och åker till en stuga. 
 
Nu är det dags för mig att bli klar för kvällen och dejta kudden! 
 
Sixten för en månad sedan ungefär. 

Förra midsommar

 
Förra midsommar firades med FF hemma hos mig. Vi var omkring 20 pers som käkade, lekte lekar, sjöng snapsvisor och dansade runt midsommarstången på dagiset bredvid. Detta midsommar kommer bli annorlunda på alla sätt. Jag är bland annat mer blond i år än förra året. Nä, hårfärgen har ingen betydelse. Ser fram emot helgen! Som vanligt sitter jag och skriver listor på vad som ska packas och tas med. Det är allt från mat till kläder och fiskegrejer. Såhär såg det ut förra året. 
 
 

Jobbat klart för idag

 
Tredje arbetsdagen är slut och det känns bra. Jag jobbade min första dag efter två kvällar idag. Det känns bra och jag börjar komma in i rutinerna så gott det går. Det är ganska oförutsägbart att jobba med människor. Imorgon jobbar jag veckans sista pass, 7.30-16. Efter det är det dags att ta helg och bege sig en bit härifrån för att fira midsommar. Det ska bli riktigt roligt! man uppskattar ledigheterna på ett annat sätt när man jobbar. Skaffade mig en tjänstelegitimation också eftersom jag slutade tidigt idag och hade tid över.
 
Nu ska jag ta tag i städningen av mitt rum. Det kunde vara trevligt om det känns beboeligt i mitt rum nu när jag ska sova hemma inatt. Dessutom fick alla kaniner städat till sig igår, så det är på tiden att jag också får det... När mamma kommer hem ska hästarna ridas också. Det blir fint! 
 

Följ mig på Instagram


I och med att jag köpte en iPhone skaffade jag också Instagram. Ni hittar mig på: bennhagematilda 
Där är uppdateringen betydligt bättre, så kika in där vettja. Dagarna som gått


Hej hopp! just nu sitter jag med frukosten och väntar på att få lite energi. Det har som alltid varit några dagar med mycket innehåll. Jag har bland annat köpt mig en iphone, varit på Ullared, fiskat en massor, ridit, umgåtts med mina babes och mycket mer. Dessutom gjorde jag min medicin delegation igår, och började därefter jobba kväll på sommarjobbet. Jag kommer jobba som vårdbiträde inom hemtjänsten. Denna veckan jobbar jag två kvällspass och två dagspass där jag går bredvid en ordinarie. Nästa vecka börjar jag sedan jobba helt själv med att åka hem till folk. Innan jag tar bilen upp till jobbet igen ska jag longera Ginnie och vila en stund. Det kan behövas inför kvälles utmaningar. 


Student 2012Ayia Napa - del 1


Love is not who you can see yourself with. It is who you can't see yourself without.

3 månader tillsammans med världens bästa kille idag. ♥

Bilder före och under balen


Onsdag 13 Juni


Dagarna bara springer iväg! Det har varit så mycket som hänt att det känns som jag har varit överallt i både tankarna och min faktiskta placering. Nu börjar jag komma ikapp och få lite ordning igen. Balen är avklarad, likaså studenten och även min kurs inför sommarjobbet. Idag bjuder dagen på skolavslutning för Ludde som slutar 9an. Utöver det ska jag börja rida ordentligt igen. Red för första gången igår på en månad, då jag hade dressyrträning med Sixten. Hästarna är så tjocka nu så de ser dräktiga ut båda två.

Bild från balen!

Fullt upp inför balen


Det har varit några härliga dagar sen jag kom hem från Cypern. Vädret är inte i närheten av detsamma här, men jag har trivts bra ändå. Självklart saknar man sommarvärmen en hel del, men samtidigt uppskattar jag att sova i en mjuk säng. Hade terminens sista lektioner i lördags så nu är det sommarjobb från stalljobbet. Har spenderat helgen med dem jag gillar mest och haft det riktigt mysigt. Nästa vecka ska jag gå kurs i medicindelegering för sommarjobbet.

Idag har jag varit vaken sedan länge, då jag var och lämnade tillbaka datorn (snyft) och nycklar på skolan. Efter det var jag hos frisören vid 10 för att göra en baluppsättning. När den blev klar åkte jag hem där jag har pysslat sedan dess. Sminkningen är ordnad och jag väntar bara på att mamma ska komma från jobbet och hjälpa mig med klänningen. Som jag glömde att säga har vi bal idag på Ronnums herrgård i Vargön. Ni får helt enkelt veta mer efteråt!


Hemma igen!


Nu är jag tillbaks i Sverige och har hunnit med att landa i vardagskaoset igen. En veckas semester var precis vad jag behövde! Man uppskattar det man har mycket bättre när man får vara borta från det ett tag. Veckan i Napa var härlig, och bjöd på strålande sol och riktigt sommarväder. Vädret var helt underbart och vattnet helt grymt fint. För min del blev det en ganska lugn vecka, men den bjöd trots allt på många roliga upplevelser. Bilderna får tala för sig själva senare när de är klara att läggas upp här. Borta bra men hemma bäst sammanfattar jag resan med!


RSS 2.0