Natten strax


Jag jobbar natt idag efter att tidigare avslutat mitt sommarjobb på parker. Blir en lång vecka men det är skönt att jobba på! Igår hann jag med att rida och mysa med hästarna och det ska jag göra resten av helgen också. Men först ska jag ta mig igenom ännu en natt.


34 timmars jobb på två dygn(Bilden är från inatt, lagom pigg haha)

Efter två sjutton timmars pass efter varandra är jag ganska mör. Denna veckan skiftar jag från mitt sommarjobb på Parker till att börja på nattpatrullen. Med andra ord har jag jobbat både dag och natt två dygn i rad. Det har gått förvånansvärt bra. Kroppen klarar mer än man tror och de fyra timmarna jag hunnit sova mellan jobben har varit guld värda.

Efter jobbet idag har jag sovit i några timmar och nu kikar jag lite på tv innan det blir sovdags igen. Först kollar jag på fotboll, Brasilien mot Uruguay och efter det blir det ridsport. Imorgon jobbar jag bara dag så jag ska även hinna med att åka till Sjuntorp. 

I helgen jobbar jag tre nätter i rad. Det blir många timmar denna veckan. Cash in! Nya träningskläder och skor!

För några dagar sedan fick jag ett paket som överraskning med nya träningskläder och skor från topp till tå av Jonas. Supergulligt! Allting passade perfekt och kommer användas flitigt! Än så länge har jag bara hunnit testa skorna, men jag älskar dem! 


Midsommar helg


Hej på er! Hoppas ni hade en lika fin midsommar som jag. Vi var i Sjuntorp med familj och släkt vilket var jättetrevligt! Vädret höll sig bra ända fram till eftermiddagen. Jag passade även på att sno dagisets midsommarstång som vi pimpade till lite. Det blev god mat, jordgubbstårta och på kvällen grillat. 

Vi var ganska trötta både jag och Jonas efter att ha kommit hem klockan fyra på natten dagen innan midsommarafton. Men det var det helt klart värt efter en rolig tacokväll hos Carro och Johan. Det var till och med ljust ute när vi kom hem. 

I sin helhet har det varit en riktigt bra helg! 


Skön kvällsträning

Dagens pass med Bodypump gick kanon. Det var anda gången jag gick på detta passet och det märktes skillnad. Förra veckan hade fortfarande förkylningen sittandes i kroppen, så idag när jag är frisk kändes min kropp mycket fräschare och starkare. Jag kunde öka vikten på samtliga övningar utan att det blev för jobbigt och jag kunde utmana mig själv ytterligare. 

Förra gången hade jag krampkänningar i låren hela passet och kunde inte gå i några trappor efteråt. (Höll på att trilla ner flera gånger, haha). Det känns riktigt skönt att musklerna har fått jobba och hela kroppen är mör. Dessutom slog jag rekord i antalet armhävningar i följd, 16st på rad! Gött!! 


Ledig helg

Vi har bott i Sjuntorp hela helgen och bara passat på att vara utomhus, umgås och ha det fint. Grillat och ätit gott, spelat kubb och kort. Jag har även putsat alla träns och vi gjorde i ordning i stallet. Nu är vi hemma i lägenheten igen och jag har städat en stund. Om två timmar ska jag köra ett pass Bodypump på Sportlife. Det ska bli kul! Sist tog det nästan en vecka att bli av med träningsvärken trots att jag körde med väldigt låga vikter. Kanske kan jag lägga på lite vikt idag. Men först lite mat. 


Somrigt


Första dagen på nya sommarjobbet

Idag har jag haft min första dag på mitt första sommarjobb för i år. Jag ska vara tre veckor på Parker Hannifin i Trollhättan. Dagen bestod av introduktion med allt vad det innebär. Känslan är att jag kommer trivas jättebra. Synd att det inte var fler veckor... Jag har faktiskt alltid velat jobba i industrin. Vid tre stämplade jag ut och knallade sedan de 4,5 km hem till mig. Längre fram ska jag ta hit min cykel så det går lite snabbare att ta sig. 40 minuter tog det idag. 

Inte är dagen slut nu bara för att jag har slutat jobbet. Om en halvtimme väntar en kurs i lyftteknik som jag behöver gå inför mitt sommarjobb i nattpatrullen senare i sommar. Vi får se hur länge den håller på. Tills dess att det är dags att gå in sitter jag i solen utanför byggnaden och passar på att få lite färg. Jag knallade hit lite snabbare än jag trodde, men det är skönt att slippa stressa. 


Ledig helg

Jag har en lugn och skön helg helt utan jobb. Äntligen fick jag åka till Sjuntorp och hälsa på hästarna och kaninerna. Tyvärr dog min ena undulat igår, Pippi. Som vi fick begrava i en rabatt. Annars är det sig likt här (är i Sjuntorp just nu). 

Igår gick jag med mamma på Överby i en massa timmar men vi hittade ingenting i princip. Det enda jag var sugen på var en långklänning i leopard. Den var riktigt snygg! Det mesta var annars väldigt fult och mycket kändes billigt. Ingen stil alls på saker och ting. Lika bra att det bara blev fönstershoppande. På kvällen sedan kom Manda förbi och delade på en vinare samtidigt som transformers gick på tvn. Trevligt som alltid!

Idag släppte jag av Jonas på jobbet och hämtade upp Ludde i stan innan vi åkte till Sjuntorp. Här har jag och mamma sedan fixat hos hästarna och jag har ridit på Sixten. Tanken var att jag skulle ta ut kaninerna nu efter maten, men vi hamnade mitt i ett åskväder så vi får hålla oss inne. 


FRIHET


Lektionsavslutning

Terminens sista ridlektioner hölls av mig i förmiddags. Fyra teoripass med bland annat tipspromenad nu när nästan alla ponnisar har åkt hem till sina ägare. Jag fick en fin blomma och en chokladask vilket var supergulligt! Tiden flöt på snabbt och vips var det slut. 

När jag var klar fick det bli en stund i solen med kaninerna. Lagom till att jag har några dagar ledigt och att det är kanonväder har jag blivit förkyld. Halsen gör jäkligt ont och kroppen är helt mör av febern. Mycket till röst har jag inte heller. Delar förkylningen med Jonas som trots att han också är sjuk pysslar om mig. Lagar mat, går och köper medicin och är allmänt söt och omtänksam. Vilken guldkille! Nu ska jag fortsätta gräva ner mig under täcket och hoppas på det bästa. Hatar att vara sjuk. 


Smashy cerise


RSS 2.0