Hittat träningsglädjen

I flera dagar har jag känt mig så uttråkad. Jobbet i stallet har gått på rutin, hästarna går på betet och är fortfarande halta och i övrigt är sig vardagarna ganska lika. Jag har varit seg i kroppen och inte kommit mig för att hitta på något vare sig med träning eller något annat. Jo igår var vi på sightseeing förstås och kikade på fina gårdar, fiskade och fikade. Helt klart mysigt! 

Idag däremot ska jag börja med att tacka min fantastiska Jonas som trots sjukkänningar offrade sig för sin rastlösa flickvän och följde med ut på en tur. Det blev rundan runt slussarna (ca 6km) där vi gick, sprang (tro mig han springer fort, ingen mesjogging som jag brukar köra) och även en hel del övningar längs vägen. Med mycket positiv energi och pepp körde vi ordentligt och jag fick verkligen chansen att pressa mig själv. Kroppen kändes överraskande fräsch och det var riktigt roligt! Till och med löpningen kändes bra. Det här var precis den pushen jag behövde och nu längtar jag tills nästa pass!! 


Härlig kväll

 

Vilken fin kväll det har varit. Jag sitter nyduschad vid köksbordet i Sjuntorp och väntar på att vi ska äta kvällsmat. De senaste timmarna har spenderats i stallet där hästarna har fått fint, blivit ompysslade och fått äta gräs. Det har varit en riktigt ljummen kväll där man har kunnat gå i t-shirt. Vilken sommarkänsla! 
 
Förutom det hade jag lunchfodringen i stallet tidigare idag och jag har även redigerat över 200 bilder från den regionala kvällsdressyren som var i stallet igår. Vill ni se bilderna får ni gå in på min fotosida: www.bennhagefoto.blogg.se 
 
Imorgon blir det stalljobb även då med start sju på morgonen. Därför sover vi i Sjuntorp inatt. Sedan har jag en ledig helg att se fram emot med roligheter både fredag och lördag. Hoppla! Det kan behövas lite party efter en jobbvecka. 
 
 

Några blandade sen sist


Long time ago
Längesedan jag skrev här nu. Det har varit fullt upp som vanligt med lite av varje. I korthet har jag gjort bland annat detta; jobbat en massa (mest i stallet), varit ute flera gånger (minst tre stycken nu det senaste), haft en visning/ after work hemma hos oss med delar av stallgänget, skrivit på för ett sommarjobb och även fått ytterligare ett under samma period (heltid både dag och natt i tre veckor samtidigt, jösses), fiskat några gånger, gjort grillpremiär, firat Valborg med familjen, firat Jonas som har fyllt 23 (grattis igen!), haft båda hästarna halta, köpt nya joggingskor, sagt upp mig från mitt assistentjobb, varit på roadtrip på nya platser, varit på fotbollsmatch, suttit ute och solat och förstås en massa fler saker. Ja en massa olika saker helt enkelt.


RSS 2.0