Träning för mage med balansboll

Här kommer ett klipp från Ida Wargs youtubekanal när tre bra magövningar presenteras. Som redskap behöver man en balansboll. Dessa övningar känns i magen vill jag lova. Testa! 


Lyxar till det lite

Ibland måste man få lyxa till det lite!

Veckans utmaning!

Jag är med i Ida Wargs veckans utmaning som denna veckan är situps. Är ni med? För att läsa mer om utmaningen klicka in på Idas blogg: http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=25585

Grillning av egenfångade regnbågar

 

Påskafton

 
Vi firade påsk i Göteborg hos mormor och morfar tillsammans med moster och hennes familj. Först åt vid en god middag inomhus med något som passade alla. Efter maten gick vi alla ut i det fina vädret där det blev fika i solen, krocketspel, innebandy på gatan, såpbubblor och mycket annat. Det blev en riktigt härlig dag tillsammans med familj och släkt. 

Mycket fiske

 
Det har blivit en hel del med fiske de senaste veckorna. I förrgår skulle vi utforska en ny sjö mitt ute i skogen, Dock hittade vi ingen bra väg till den utan genade istället över en mosse. På vägen dit fick vi bada fötterna i våra springskor medan jag på hemvägen dumpade ner till knäna när marken försvann under fötterna. Tur att det fanns ett träd att ta tag i. Det blev helt klart en spännande tur. Tills nästa gång känns gummistövlar och en bättre karta som en vettig idé... Haha. 

Tre bilder från mitt kök

Har pysslat lite och gjort ordning i köket i veckan. De fina blommorna fick vi av mamma och pappa och även duken som var för liten för deras stora köksbord. 

Quizkväll

I torsdags var jag och Jonas på Quiz tillsammans med Emilia och John på Pitchers i Trollhättan. Vi tyckte att vi kunde en hel del, men vann gjorde vi inte ändå tyvärr. Det var en riktigt rolig kväll!

Utomhusträning


Idag blev det en svängs utomhusträning i trädgården. Härligt i det fina vädret!

Den senaste tiden i bilder

Bilder från den senaste månaden. 

Hoppning med Sixten

Idag var det hoppning med Sixten som stod på agendan. Det kändes fint och han hoppade bra. Dessutom fyller ha 6 år idag. Det blev extra många morötter och äpplen. 
 

RSS 2.0