Morgonpass i stallet

 
 
Jag började morgonen med en kvart på spikmattan, både på mage och på rygg. Därefter tog jag mig en frukost med frukot och grönt te. (Inte mer för att dra på mig håll). Jag landade i stallet vid halv nio där jag red ett ordentligt pass på Ginnie i en hel timme, och sedan ett kortare pass på Sixten. Det kändes bra med båda hästarna. 
 
Till lunch blev det min nya favorit, rött ris, spenatstuvning, basilikapuckar och turkisk yoghurt. Gott! Jag fick också reda på att jag har vunnit två biljetter till Göteborg Horse Show! Tjoho vad roligt! Det var väldigt vilken tur jag har idag. Utöver det blev det ju två svenska bronsmedaljer i sprintstafett, en svensk finalplats av damlaget i curling och tre kronor som gått vidare till semifinal i hockey. Vilken dag! 
 
Nu gottar jag ner mig i soffan och drar fram böckerna. Målet är att få läst några kapitel idag. Jag har peppat mig själv inför dagens plugg och jag hoppas att det ger utdelning. Det är svårt att koncentrera sig på skolan när man har OS att titta på hela dagarna haha... Och just det ja, min axel känns bra igen! 

Kommentera här!
♥ Lämna gärna en kommentar!


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Namn på din blogg/hemsida:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0