Ny presentation av mig själv

Vilken tur att bloggen är så uppdaterad! Jag hittade precis kategorin "Ny läsare" i menyn som är tänkt att ge en kort presentation av vem jag är för eventuellt nya läsare. Det jag upptäckte var dock att presentationen är skriven för tre år sedan och inte alls speciellt aktuell. Däremot fick jag mig ett gott skratt! Ni hittar inlägget HÄR
 
En nyare presentation av mig skulle kunna lyda mer såhär:
 
Matilda Bennhage heter jag och är född 1993. Jag bor i ett samhälle 1 mil söder om Trollhättan, Västra Götalands län, Sverige. Här bor jag i en mysig lägenhet tillsammans med min sambo Jonas. Jag läser första året på ekonomprogrammet på Högskolan Väst, med förhoppning att i framtiden kunna jobba inom ekonomi. (Om jag inte vinner en massa miljoner, och kan göra något helt annat...)
 
Hästar och ridning är mitt absolut största intresse som jag har hållt fast vid sedan barnsben. Från sovrumsfönstret ser jag bort till ridskolan där familjens två storhästar bor. Ginnie 165 cm, sto född 2002 och Ginnies son och vår egna uppfödning Sixten 176 cm, vallack född 2008. Jag tränar både hoppning och dressyr, men i grund och botten är det hoppningen som lockar mest. I år blir det förhoppningsvis tävlingsdebut med Sixten. Ginnie har en skada som gör att hon inte får hoppa mer tyvärr. Tidigare tävlade jag även i kaninhoppning, men de fyra kaninerna som finns kvar hemma hos mamma och pappa lever ett lugnare liv numera. 
 
Förutom hästarna har jag ett brinnande intresse för hälsa och träning. När tiden räcker till finns jag på gymmet eller i gruppträningssalen på Sportlife. Favoritpass är helt klart Bodypump och Bodybalance. Jag skulle också vilja kalla mig vegetarian, vilket jag också ha varit, men det senaste året har jag glidit tillbaka till att även äta fisk och fågel. 
 
Fotografering är ännu ett intresse som tyvärr glidit mig ur händerna de senaste åren. Då och då får jag till en fotosession. Nu för tiden är det framförallt bandy som jag fotar då Jonas spelar i näst högsta serien i Sverige. Under sommaren hoppas jag på att kunna laga min kamera, eller köpa mig en ny, och förhoppningsvis få tillbaka fotognistan igen. 

Kommentera här!
♥ Lämna gärna en kommentar!


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Namn på din blogg/hemsida:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0