Ännu en vecka i värmens tecken

Vilken underbar sommar vi har! Mina axlar är brända, svetten får torkas ur pannan och vattenflaskan får ständigt fyllas på. Nu märks det äntligen att sommaren är här. Vi hade en skön helg med start i fredags då vi direkt efter jobbet åkte till Hanna och Anders för festligheter. Det blev en toppenkväll utomhus på deras innergård med spel, femkamp och skönt häng. Senare på kvällen gick vi in till staden för att känna pulsen på "Fallens dagar" (stadsfestival i Trollhättan). Det var fullt med folk överallt! Vi blev dock inte kvar så länge i stan utan Ludde kom och hämtade oss. 
 
 
Under lördag och söndag fiskades det litegrann och vi åkte även båt på Gravlången som sjön heter. Dessvärre fick vi problem med motorn när vi kommit en bra bit bort i ingenstans, men till vår räddning vinkade vi till oss ett pensionärspar och var snälla och bogserade oss tillbaka till bryggan vi kom ifrån. Vi hade suttit i över en timme och försökt få båten att gå framåt när de åkte förbi. På kvällen grillade vi hos mina föräldrar. Supergott som alltid! 
 
Ridning har det också blivit en del, antingen sent på kvällen eller tidigt på morgonen innan flugor och värme hunnit bli som värst. Hästarna har mer ont av värmen än vad vi har. 
 
Det har också blivit en helg med städning, tvättning och annat pyssel. Efter semestern i Falsterbo har vi kommit lite efter på den fronten. Idag har jag dessutom fått bilen lagad vilket stryker ytterligare en punkt på min att-göra-lista. 

Kommentera här!
♥ Lämna gärna en kommentar!


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Namn på din blogg/hemsida:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0