Från helgen som varit

Jonas och jag åkte på utflykt och åt på Laxbutiken i Ljungskile. 

Vi tog oss en matbit på Olearys innan vi bestämde oss för att åka och fiska istället och köpte nya kläder på vägen. Jag var inte så sugen på att fiska i finklänning, så ICA blev min räddning. 

Vi tog oss en spontanare hemma och fick sällskap av Sofia och Christoffer. Trevligt! 

Testade en caesarsallad till lunch i fredags. 


Kommentera här!
Postat av: Alejandro

Hej Matilda,

Mitt namn är Alejandro och jag jobbar som personlig tränare. För bara några månader sedan fick jag en idé att träna folk online via Skype. Jag skapade en hemsida om det som bara nyligen blev klar och nu försöker jag nå ut till folk.

Därför kontaktar jag dig.

Min förhoppning är för oss att samarbeta. Jag erbjuder dig mina tjänster gratis mot att du skriver ett inlägg om min träning, speciellt min Skype träning då. Hur du sedan väljer att gå tillväga är helt upp till dig, om du vill skriva om vartenda pass vi kör eller om du bara slår ihop alla pass till ett inlägg.

Min tanke är inte att du ska göra reklam för mig, jag vill bara att du skriver vad du tycker om träningen. Det är även därför jag tänker mig mer än ett pass, då kan du komma in i det lite mera och få bättre känsla för hur det är att träna med mig.

Är du nyfiken och vill veta mera så kan du titta på min hemsida, där hittar du mer information om mig, min träning och vad det betyder att träna via Skype.

www.onlineptn.wix.com/online

Är det så att du inte har möjlighet till Skype träning utav någon anledning men fortfarande är intresserad så är det inga problem, då vi enkelt kan hitta ett annat sätt att gå tillväga.

Ta hand om dig och må väl,

Alejandro Bruno Matzui

2014-08-04 @ 15:37:38
URL: http://www.onlineptn.wix.com/online
♥ Lämna gärna en kommentar!


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Namn på din blogg/hemsida:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0