Vegetariskt recept

* Koka riset tillsammans med några nävar spenat och en grönsaksbuljong.
* Hacka och stek den gula löken i rapsoljan tills den börjar få färg.
* Tärna quornfiléerna och häll i stekpannan med löken.
* Hacka paprika och soltorkade tomater till lagom stora bitar. Häll i stekpannan när quornet börjat få färg. * Krydda med salt och peppar. När riset är färdigt hälls vattnet av, och sedan hölls riset och spenaten i stekpannan.
* Stek samman alla ingredienser tills en stekyta syns på riset. Färdigt att servera!
 
Det här är en rätt där man kan variera innehållet efter vad man har hemma. Byt ut quornet mot kyckling, ha i vitlök, champinjoner, bönor eller vad du gillar. Jag brukar ha i tärnad fetaost innan jag serverar. 
 
(Jag mäter aldrig hur mycket jag har i av allting, så man får testa sig fram efter smak.)
 
 
 

Kommentera här!
♥ Lämna gärna en kommentar!


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Namn på din blogg/hemsida:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0