Träningsvärk efter stalltvätt

 
Hallå kära vänner! Igår red jag tidigt på morgonen mellan alla regnskurar. Efter det spenderade jag fem timmar i stallet. Vi hade nämligen vår årliga stalltvätt igår. En gång om året hyrs en hetvattentvätt in till anläggningen för att tvätta rent. I och med att jag var ledig passade jag på att tvätta på dagen innan de andra uppstallade hade kommit dit. 14(!!) stora skottkärror med halm och spån skyfflade jag ut.


Det tog sin tid att tömma båda boxarna, och det blev ett riktigt träningspass. Överkroppen fick stå för skyfflandet och benen fick jobba för att få upp de tunga skottkärrorna på gödselstaden. Den bästa träningen får man i vardagen haha. Sedan tvättade jag med hetvattentvätten och handskurade i boxarna, puh. Men nu är det klart vilket känns hur skönt som helst. 
 
Vi var också iväg och fiskade en tur för att testa Jonas nya flugspö. Det blev ingen fisk även om man kunde se många i det klara vattnet. På kvällen fick vi fint besök, och gott att dricka. En perfekt avslutning på en slitsam dag. 
 
 En av de skurade boxväggarna. 
 
 
 
 

Kommentera här!
Postat av: Johanna

En av de otroligt sköna känslorna när boxarna blir sådär mysigt rena :)

2014-06-28 @ 14:29:29
URL: http://incalabria.webblogg.se
Postat av: Cornelia

Det gjorde du snyggt matilda, men det blev ju lite varmt va? Hahaha.. Kram

2014-06-30 @ 10:52:43
♥ Lämna gärna en kommentar!


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Namn på din blogg/hemsida:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0