Tentor, horse show, träningsvärk

 
Halloj! Här är det full fart som vanligt. Den senaste dryga veckan har jag haft två tentor, Mikroekonomi och Marknadsföring. Skönt att kunna släppa dem nu för ett tag. I fredags var jag och Jonas på Göteborg horse show dit jag vunnit två biljetter. Det blev en jättetrevlig dag med mycket inspiration från de stora hoppklasserna, vimmel på mässan och god mat ute. En toppendag helt enkelt! Även i söndags var jag där, men tillsammans med mamma och pappa den gången. Höjdpunkten för dagen var världscuphoppningen med fantastiskt bra prestationer av de svenska ryttarna. 
 
Två måndagar i rad har jag följt med till ett gym och kört medan Jonas tränat innebandy. Ett helt gym för mig själv är inte så dumt alls, även om utrustningen inte är den nyaste. Idag har jag skön träningsvärk i hela kroppen. För första gången på länge såg mina armar och överkropp ganska muskliga ut igår. Det blir en extra pepp för att fortsätta träna. 
 
Utöver det har jag varit på bandy, ridit massor på hästarna och fått Ginnie skodd hos veterinären igår. Idag planerar jag en dag med fixa hemma, plugga och sedan ta stallet ikväll. Just det ja, jag har även slutat jobba som ridlärare nu för att satsa på skolan och hästarna bland annat. 
 
Jag har mycket mer att berätta om hästarna, så kika in på hästbloggen om ni vill läsa mer. 
 
Hittade även ett helt gäng vattenflaskor när jag städade ur bagaget på bilen. Jag visste inte att jag hade så många, men det var en trävlig upptäckt!

Kommentera här!
Postat av: Maja

Bilden på Jonas hade ju varit trevligare om det inte hade varit så mkt hästskit på väggen bakom..

2014-03-18 @ 11:59:31
♥ Lämna gärna en kommentar!


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Namn på din blogg/hemsida:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0